Cabinet de avocat Bratiloveanu Izabela - Despre mine

Sunt Doctor în Drept al Universităţii din Craiova. Anterior, am absolvit un master în Drept privat (Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale) şi un master în Ştiinţe penale (Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale).

Am dobândit o experienţă vastă practicând avocatura, fiind membru al Baroului Dolj din anul 2007.

De-a lungul carierei, am dezvoltat un interes constant pentru continuarea pregătirii profesionale, participând la numeroase stagii de perfecţionare, la conferinţe interne şi internaţionale şi publicând în mod regulat articole în reviste de specialitate. De asemenea, am absolvit cursurile Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – I.N.P.P.A.

Îmi exercit activitatea în calitate de avocat definitiv titular al cabinetului de avocat – Bratiloveanu Izabela, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale şi Curţi de Apel. Va pot ajuta în legătură cu orice problemă de natură juridică cu care va confruntaţi, fiind specializată în următoarele domenii: drept civil, drept penal, dreptul familiei, dreptul muncii, drept comercial, dreptul consumului şi dreptul proprietăţii intelectuale.

Limbi de lucru: română, engleză, franceză.